Menu

Vacature

Wij zoeken voor het Nuborgh College Oostenlicht een
 

Docent Mobiliteit & Transport


 

Begindatum:
Aantal fte:
Bevoegd:

Schaal:
Contract:

1 augustus (cursusjaar 2023-2024)
0,8 - 1,0 fte
Ja
LB
Tijdelijk, met uitzicht op vast

Ervaring is een pre, maar ben je nog in opleiding? Dan nodigen we je graag uit om (ook) te solliciteren!

Je leeft als christen. Dat is te merken in je gedrag en je bent er op aanspreekbaar.

Het Nuborgh College is een protestants- christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt. We zien elk mens als een uniek schepsel van God, dat respect en waardering verdient en deze waarden ook zelf uitdraagt. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij lid zijn van een van de protestants-christelijke kerken.

Je werkt graag in teamverband Je kunt samenwerken met andere collega’s.
Samen met collega’s kun jij je verantwoordelijkheid nemen voor leerlingen, onderwijs en ontwikkeling. Je bent in staat om samen en alleen aan een groep leerlingen les te geven. Dit vraagt flexibiliteit, aanpassingsvermogen en creativiteit.

Je bent in staat om het onderwijs te ontwikkelen.
Jij wilt het onderwijs zo vormgeven dat het aansluit op de eisen van de toekomstige maatschappij en je bent bereid om mee te werken om onze ambities te vertalen naar doelen. Je hebt een duidelijke visie op onderwijs en bent bereid deze ook bij te stellen. Je staat niet stil in je ontwikkeling en wilt graag nieuwe dingen uitproberen.

Je bent er voor de leerling.
Wij vinden het belangrijk dat de leerling actief en in toenemende mate zelfstandig leert, maar ook leert samenwerken met anderen. Jij wilt leerlingen laten groeien en laten geloven in hun kunnen. Je houdt hierbij rekening met de verschillende leerstijlen en creëert hiervoor een verantwoord pedagogisch klimaat.

Herken jij jezelf hierin? Wil jij leren? Wil jij in een enthousiast team, dat met veel energie bezig is om het onderwijs te ontwikkelen, je bijdrage leveren? Dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Wil je meer informatie of een informeel voorgesprek over deze vacature? Dat kan bij Wilco Leeflang (locatiedirecteur), via telefoonnummer 0525-688199.

Nuborgh College: Oog voor elkaar, oog voor de toekomst

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Acties