Menu

Wat hebben wij
jou te bieden? 

Aantrekkelijke werkgever

Het Nuborgh College doet meer dan leerlingen opleiden richting een diploma. Het Nuborgh College wil leerlingen helpen om een verantwoord christen te zijn en hen voorbereiden op de maatschappij van de toekomst.
Ook voor jou als medewerker wil het Nuborgh College een aantrekkelijke werkgever zijn. Hieronder een greep uit de mogelijkheden die er voor jou zijn:

 


Begeleiding Startende leraren

Het Nuborgh College heeft veel deskundigheid in huis voor de begeleiding van startende leraren. Samen met Lerarenopleiding Windesheim en Greijdanus hebben we het project ‘Begeleiding startende leraren’. Alle startende docenten binnen het Nuborgh College krijgen een begeleidingstraject van twee jaar aangeboden. Wil je hier meer over weten? Stuur ons een mail en stel je vraag: we helpen je graag.

 


LC / LD- beleid

Bij het Nuborgh College bieden wij je de ruimte om door te groeien naar een LC of een LD functie. We hebben zowel vakinhoudelijke als pedagogische functies. Als er een vacature vrijkomt, dan heb je de mogelijkheid om hier intern op te solliciteren. 

 

 


Levensfase bewust personeelsbeleid
Als werknemer heb je jaarlijks de beschikking over een basisbudget van 90 klokuren naar rato van je betrekkingsomvang. Hiermee kun je keuzes maken die passen binnen jouw levensfase en je persoonlijke situatie en hiermee je duurzame inzetbaarheid vergroten. Startende leraren krijgen in het eerste jaar 20% lesreductie en in het tweede jaar 10%.

Collectiviteitskortingen 

De ziektekosten collectieven van Zilveren Kruis en Pro Life bieden onze medewerkers en hun familie korting op de aanvullende pakketten.

Fietsplan, vakbondscontributie, bedrijfsfitness

Wij geven medewerkers eens in de drie jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan. Ook is het mogelijk om via de cafetariaregeling een eventuele vakbondscontributie uit te ruilen of je aan te melden voor de bedrijfsfitnessregeling.

Computerbril

Zit jij veel achter je beeldscherm en heb je daarom een computerbril nodig? Het Nuborgh College kent een vergoeding toe van maximaal € 350,- per 3 jaar.
Zijn de glazen van jouw normale bril aantoonbaar aangepast om prettig achter een computer te kunnen werken? In dit geval betalen we een vergoeding uit van 50% tot maximaal € 175,- per 3 jaar.

Vergoeding studiekosten

Ben je nog studerend, dan is het mogelijk om bij ons je studiekosten voor een deel terug te krijgen.

Schadeverzekeringen en auto-/woonverzekeringen

Kortingen van 10% tot 30% mogelijk, afhankelijk van huidige situatie.

 

Hulp bij stoppen met roken

Rook jij en zou je hier graag mee willen stoppen? Dat kan! Meer informatie hierover kun je opvragen bij personeelszaken. 

 

Periodiek lichamelijk onderzoek of preventiegesprek

Een keer in de vijf jaar stellen wij onze medewerkers in de gelegenheid om een periodiek lichamelijk onderzoek te laten doen of een preventiegesprek te voeren met een coachingbureau.


Competentiebeloning
Een medewerker (OOP, tot schaal 8) die meer doet dan van hem of haar verwacht wordt, kan in aanmerking komen voor deze vorm van beloning.